📊 Datorită fluxului mare de comenzi înregistrate în ultima perioadă, este posibil să apară mici diferențe între stocul fizic și cel afișat pe site-ul nostru. Ne pare sincer rău pentru orice inconveniență creată și vă asigurăm că depunem eforturi pentru a gestiona rapid această situație. 📢 Produsele din platforma noastră au TVA 9% pentru persoanele fizice sau institutii de stat. Dacă doriți produsele pe societate comercială(cu TVA 19%), mergeți la facturare „Doresc date de facturare diferite”, înainte de pasul final din comandă.

Montaj

Echipa noastră vinde, proiectează, instalează şi asigură mentenanţa sistemelor fotovoltaice, care aduc economii de costuri și un plus de siguranță pentru consumatorii casnici și industriali.

Instalarea unui sistem fotovoltaic este complexă, necesită experiență în domeniu, competențe tehnice și de aceea trebuie realizată de către profesioniști.

Inginerii noștri calificați se pot ocupa de toate etapele, de la dimensionare până la punere în funcțiune și monitorizare, pentru a asigura succesul proiectului tău, fie că este unul rezidențial, comercial sau industrial.

ANALIZĂ / DIMENSIONARE / PROIECTARE

Analizăm proiectul tău, și concepem un sistem fotovoltaic personalizat.

Comercializăm echipamente de la cei mai mari producători mondiali din domeniu astfel, punem la dispoziţia clienţilor nostri un stoc important de componente de ultimă generaţie, cu game variate de produse.

INSTALARE / PUNERE ÎN FUNCȚIUNE

Montăm sistemul fotovoltaic și ne asigurăm că totul funcționează perfect.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!